Μουντιαλικό...crafting!

1:22 μ.μ.

Μη σας ξεγελάει ο τίτλος, δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο! Επειδή όμως ο αντρούλης μου είναι αυτό που λέμε, "κολλημένος με τη μπάλα" έχω δει αυτές τις μέρες πολύυυυυυυυ Μουντιάλ! (έπαιξε ρόλο βέβαια και η καλή πορεία της Εθνικής μας για να λέμε την αλήθεια!)

Έτσι μια μέρα για να του κάνουμε μια ευχάριστη έκπληξη με την 4χρονη κόρη μου είπαμε να του φτιάξουμε διακόσμηση αλα μουντιάλ! Βρήκαμε λοιπόν εδώ και εκτυπώσαμε τις σημαίες όλων (εντάξει όχι όλων, όσων μας άρεσαν!) των ομάδων που παίρνουν μέρος στο Μουντιάλ και τις κολλήσαμε πάνω σε καλαμάκια (τα γνωστά καλαμάκια που βάζουμε στα σουβλάκια!). Επίσης τυπώσαμε και το πράσινο γήπεδο και το κολλήσαμε σε ένα βαζάκι. Στο συγκεκριμένο site έχει και άλλα πολλά σχετικά με το Μουντιάλ να τυπώσετε! 




Αν έχετε λοιπόν εκτυπωτή (αν δεν έχετε σκεφτείτε το να πάρετε, είναι πολύ χρήσιμος πλέον) ξεκινήστε! Είναι μια ωραία απασχόληση για τα παιδιά και μια ωραία έκπληξη για τους ποδοσφαιρόφιλους αγαπημένους μας μπαμπάδες! Είναι και μια ωραία ιδέα για διακόσμηση σε παιδικό πάρτυ για αγόρια!

Αν πάλι δεν έχετε, μπορείτε να βάλετε τα παιδάκια σας να ζωγραφίσουν σημαίες (οι περισσότερες είναι εύκολες!) και σας υπόσχομαι θα τα κρατήσετε απασχολημένα για αρκετή ωρίτσα! Προλαβαίνετε να ετοιμαστείτε για το μεγάλο τελικό! Ποιος λέτε να σηκώσει το κύπελλο? 

Σας άρεσε? κοινοποιήστε το!

You Might Also Like

0 σχόλια

featured on

Totally Tutorials Blog

featured on

Refashion Nation

featured on

featured on